مراقبت از پوست و مو, سلامت پوست

نحوه استفاده صحیح از کرم آبرسان و مرطوب کننده

نحوه استفاده صحیح از کرم آبرسان و مرطوب کننده

باور غلطی که در مورد کرم آبرسان و مرطوب کننده وجود دارد؛ شبیه هم بودن آن‌ها است. چراکه کرم آبرسان جذب رطوبت و آب موردنیاز پوست و به دام انداختن آن را انجام می‌دهد. درحالی‌که مرطوب کننده با ایجاد سد محکمی روی پوست مانع از ازبین رفتن رطوبت آن می‌شود. البته، استفاده از این دو محصول بسیار روی بهبود وضعیت کلی پوست و کاهش علائم بسیاری از مشکلات پوستی تاثیر می‌گذارد؛ اما کسب نتایج مطلوب از آن‌ها به آشنایی با نحوه استفاده صحیح از کرم آبرسان و مرطوب کننده نیاز دارد. در این مقاله از سایت فروشگاه اینترنتی لامونژ علاوه‌بر بررسی این موضوع، توضیحاتی در خصوص تفاوت‌های میان این دو محصول و اشتباهات رایج استفاده از آن‌ها به شما عزیزان ارائه می‌دهیم تا با کمک هریک از این محصولات، پوستی سالم و شاداب داشته باشید.

کرم آبرسان چیست؟

یکی از محصولات مراقبت از پوست که افراد با هر نوع تیپ پوستی باید از آن در روتین روزانه استفاده کنند؛ کرم آبرسان است. افراد بسیاری به تصور اینکه آب می‌تواند به جلوگیری از خشکی یا تامین رطوبت موردنیاز پوست کمک کند، تعداد دفعات استحمام خود در هفته را بیشتر می‌کنند؛ درحالی‌که آب هرگز قدرت کافی برای تامین رطوبت پوست را ندارد و بلافاصله پس از حمام از روی پوست تبخیر می‌شود. به‌علاوه، شستشوی مداوم پوست با آب احتمال خشکی پوست را به میزانی قابل‌توجه افزایش می‌دهد.

درحقیقت کرم آبرسان با عملکردی سه گانه شامل موارد زیر به حفظ و تامین رطوبت موردنیاز پوست کمک می‌کند و ازاین‌جهت گزینه مناسب‌تری در مقایسه با آب شناخته می‌شود:

  • آبرسانی
  • التیام بخشی و تسکین دهندگی
  • جوانسازی و ترمیم کنندگی

همچنین در بازار مدل‌های مختلفی از کرم آبرسان وجود دارد و هریک از آن‌ها با عملکردی منحصربه‌فرد روی تامین رطوبت و کمک به بهبود وضعیت کلی پوست تاثیر می‌گذارند. برای مثال از جمله مدل‌های مختلف این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کرم ژلی آبرسان: این مدل از کرم‌های آبرسان بیشتر برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه مناسب هستند و به میزانی چشمگیر روی تسکین علائم مربوط به قرمزی و سایر التهابات پوستی تاثیر می‌گذارند.

سرم آبرسان: این مدل از محصولات آبرسان علاوه‌بر افزایش آبرسانی و رطوبت‌رسانی به پوست، علائم مربوط به خطوط یا چروک های ریز را نیز کاهش می‌دهند؛ ازاین‌رو سرم آبرسان برای ایجاد ظاهری صاف و یکنواخت برای پوست انتخابی ایده‌آل خواهد بود.

نحوه استفاده صحیح از کرم آبرسان

ترکیبات موثر داخل فرمولاسیون آبرسان ها

باتوجه‌به عملکرد موثر کرم آبرسان در حفظ و تامین رطوبت پوست، مواد و ترکیباتی در فرمولاسیون آن وجود دارد که بسیار در این زمینه نقش دارند. از جمله ترکیبات موثر داخل فرمولاسیون آبرسان ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هیالورونیک اسید: ماده‌ای شگفت‌انگیز که به‌طور طبیعی در بدن وجود دارد. این ماده قادر است تا هزار برابر وزن خود آب نگه دارد. ناشی از افزایش سن و عوامل محیطی مختلف، سطح هیالورونیک اسید در پوست کاهش پیدا می‌کند و این موضوع خشکی یا کاهش انعطاف‌پذیری پوست را درپی خواهد داشت؛ بنابراین استفاده از کرم آبرسان به دلیل وجود این ماده در فرمولاسیون آن بسیار روی جلوگیری از علائم مشکلات پوستی گوناگون و ایجاد چروک های ریز تاثیرگذار خواهد بود.
  • گلیسرین: ماده رطوبت‌رسان قوی است که وظیفه رطوبت و آبرسانی به عمیق‌ترین بافت‌های پوست را نیز به عهده دارد. عملکرد فوق‌العاده در رطوبت‌رسانی برای پوست‌های خشک و حساس بسیار کمک‌کننده خواهد بود.
  • عصاره آلوئه ورا: ترکیب کلیدی دیگری در فرمولاسیون کرم آبرسان که با جمع کردن منافذ باز پوست احتمال بروز جوش و آکنه ناشی از تجمع چربی اضافی یا آلودگی در آن‌ها را کاهش می‌دهد. همچنین، این ترکیب خاصیت ضدالتهابی فوق‌العاده‌ای دارد و با کاهش علائم انواع التهابات بسیار روی بهبود وضعیت کلی پوست تاثیر می‌گذارد.

تفاوت کرم آبرسان با مرطوب کننده

اصطلاح مرطوب کننده طیف گسترده‌ای از محصولات را شامل می‌شود که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نرم کننده ها
  • روغن بدن

اما زمانی که موضوع تفاوت کرم آبرسان با مرطوب کننده مطرح می‌شود، فقط یک تعریف برای مرطوب کننده وجود دارد. محصولاتی برپایه روغن که با ایجاد سدی محکم روی پوست مانع از تبخیر یا ازبین رفتن رطوبت آن می‌شوند و همچنین، با داشتن ترکیباتی موثر در کاهش علائم مشکلاتی مانند جوش، آکنه و لک پوست با ظاهری هموار به افراد هدیه می‌دهند. بنابراین، طبق این تعریف می‌توان به‌خوبی تفاوت میان این دو محصول را درک کرد. چراکه کرم آبرسان برخلاف مرطوب کننده، با جذب رطوبت و آب و سپس با جلوگیری از تبخیر شدن آن‌ها به بهبود نرمی و لطافت پوست کمک می‌کند. به‌علاوه، فرمولاسیون کرم آبرسان از ترکیباتی تشکیل شده است که با جلوگیری از بروز علائم انواع مشکلات پوستی، جوانی و شادابی را مجدد به پوست افراد برمی‌گردانند.

تفاوت کرم آبرسان با مرطوب کننده

بررسی عملکرد کرم آبرسان

عملکرد آبرسانی این محصول مراقبت از پوست به وجود ترکیباتی مانند هیالورونیک اسید و گلیسرین در فرمولاسیون آن مربوط می‌شود. چراکه این ترکیبات پس از جذب رطوبت هوا به عمق بافت پوست نفوذ می‌کنند. با این کار احتمال ازبین رفتن یا تبخیر شدن رطوبت را به حداقل می‌رسانند و درنهایت پوست کم‌تر دچار خشکی می‌شود. عملکرد مدل دیگری از کرم آبرسان که بیشتر با نام کرم ژلی آبرسان شناخته می شود، مرطوب کننده بدون چربی است. به عبارت دیگر، ازآنجایی‌که افراد با پوست چرب یا حساس تمایل چندانی به استفاده از یک کرم غلیظ روی پوست خود ندارند؛ استفاده از این محصول به آن‌ها کمک می‌کند تا رطوبت موردنیاز پوست تامین شود بدون آنکه ردی از چربی روی آن باقی بماند.

چگونه از کرم آبرسان استفاده کنیم؟

ترتیب مناسب استفاده از کرم آبرسان در روتین پوستی

برای استفاده از کرم آبرسان بهتر است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  • ابتدا با کمک یک شوینده یا پاک کننده ملایم هرگونه آلودگی، باقی مانده مواد آرایشی یا چربی اضافی را از روی پوست خود پاک کنید
  • سپس مقداری از کرم آبرسان را به‌طور یکنواخت روی پوست پخش کنید
  • پس از گذشت مدت زمانی کوتاه، از مرطوب کننده استفاده کنید تا مواد آبرسان به‌خوبی توسط پوست جذب شوند و همچنین، لایه محافظتی محکمی برای جلوگیری از ازبین رفتن رطوبت روی پوست ایجاد شود

البته پس از شستشو و قبل از اینکه پوست را به مواد کرم آبرسان آغشته کنید، برای تنظیم میزان PH پوست بهتر است از یک تونر استفاده کنید.

چه زمانی باید از کرم آبرسان استفاده کنیم؟

بهترین زمان برای استفاده از کرم آبرسان، بعد از شستشوی صورت و در روتین مراقبت شبانه است. استفاده از این کرم در طول روز هم مناسب است، به‌ویژه در فصل‌های سرد سال یا در مناطقی که هوای خشک است. به‌طور کلی، بهتر است از کرم آبرسان در دو نوبت روزانه (یک بار صبح و یک بار شب و قبل از خواب) استفاده کنید.

چه زمانی باید از کرم آبرسان استفاده کنیم؟

مناسب ترین کرم آبرسان برای هر نوع تیپ پوستی

ازآنجایی‌که کرم آبرسان روی تیپ‌های پوستی مختلف به شکلی متفاوت اثر می‌گذارد؛ بنابراین افراد باید باتوجه‌به نوع و شرایط پوست خود مدل مناسبی از این محصول مراقبت از پوست را خریداری کنند. در ادامه مناسب‌ترین کرم آبرسان برای هر نوع تیپ پوستی را معرفی خواهیم کرد. همچنین، برای آشنایی با بهترین کرم های آبرسان مقاله با همین نام را در بلاگ لامونژ مطالعه کنید.

  • پوست خشک: برای این مدل تیپ پوستی بیشتر مرطوب کننده‌های قوی توصیه می‌شوند. چراکه فرآیند حفظ رطوبت در پوست خشک به‌خوبی انجام نمی‌شود و اغلب افراد با این مدل تیپ پوستی در طول سال بیشتر مشکلاتی مانند پوسته پوسته شدن یا ترک خوردن پوست خود را تجربه می‌کنند.
  • پوست حساس و دهیدراته: سرم آبرسان گزینه‌ای ایده‌آل برای این این مدل تیپ پوستی است. در طول روز پوست‌های حساس و دهیدراته به میزانی قابل‌توجه رطوبت از دست می‌دهند؛ بنابراین استفاده از سرم آبرسان برای جبران میزان رطوبت از دست رفته بسیار کمک‌کننده خواهد بود.
  • پوست چرب: آبرسان ها یا مرطوب کننده های برپایه آب گزینه‌های مناسبی برای پوست چرب هستند. به‌علاوه، اگر افراد با تیپ پوستی چرب از این مدل آبرسان‌ها یا مرطوب‌کننده‌ها استفاده کنند، مواد و ترکیبات فرمولاسیون آن‌ها سد محکمی روی پوست ایجاد می‌کنند که مانع از ازبین رفتن رطوبت پوست می‌شوند.

مناسب ترین کرم آبرسان برای هر نوع تیپ پوستی

اشتباهات رایج در استفاده از کرم آبرسان

پخش کردن مقدار بیشتری از ماده کرم آبرسان روی پوست

یکی از اشتباهات رایج، استفاده بیش از حد از این کرم است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که هرچه بیشتر کرم بزنند، تاثیر بیشتری خواهد داشت؛ اما این کار باعث مسدود شدن منافذ پوست و ایجاد جوش‌های سرسیاه می‌شود.

استفاده همزمان و تداخل کرم آبرسان با سایر محصولات مراقبت از پوست

استفاده از کرم آبرسان بلافاصله بعد از مرطوب‌کننده یا سایر محصولات مراقبتی می‌تواند اثر آن را کاهش دهد.

نتیجه گیری: معرفی نکات مربوط به استفاده صحیح از کرم آبرسان و مرطوب کننده برای کسب نتایج مطلوب

در نهایت، برای داشتن پوستی سالم و مرطوب، استفاده از کرم آبرسان و مرطوب‌کننده به‌صورت صحیح و به‌موقع بسیار مهم است. با رعایت نکات گفته‌شده در این مقاله و اجتناب از اشتباهات رایج، می‌توانید بهترین نتیجه را از این محصولات به دست آورید و از پوستی شاداب، نرم و بدون چین‌وچروک لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *